Iedereen is altijd nieuwsgierig hoe dat nu gaat zo een fotoshoot.We kunnen je vertellen ‘ dat zijn wij ook altijd’. Je weet nooit helemaal hoe zo een middag loopt. Is het weer goed, hebben de modelletjes een beetje een klik. Kan de fotograaf lekker uit de voeten met alles?

Wat je wel zeker weet is dat het hele leuke en (in)spannende dag voor het hele team en zeker voor de modelletjes.

Voor het ontwerpteam is het elke keer weer bijzonder de collectie ‘live’ te zien op de kinderen waar het voor wordt ontworpen. Ziet het eruit zoals het bedacht was en vinden de kinderen (en hun moeders) het leuk? Helemaal belangrijk, spelen ze er lekker in en voelen ze zich helemaal happy in de outfits die we hebben bedacht?
Backstage is het een drukte van belang om de vierjarigen allemaal in de juiste sets te krijgen. Flexibiliteit is key op dit moment en soms is de hulp van mama of papa de smeerolie bij de eerste set. Daarna gaat het vaak al een stuk makkelijker het wat bekender is allemaal.

De shoot zelf lijkt eigenlijk nog het meest op een kinderfeestje zonder slingers en mutsen. De kids weten zich al snel prima te vermaken met de goudvissen, elkaar, wat potloden en wat speelgoed. Als de kinderen het leuk hebben en ontspannen zijn ontstaan de leukste momentjes. De fotografe Natasja is een kei in het vastleggen van de levendigheid en het plezier van de kleine modelletjes. En dat is precies het gevoel dat we willen uitstralen met Frankie & Friends.

Regen of niet, Natasja ziet en schiet leuke plaatjes

Aan het eind van de shoot is er als afsluiter een kleine poffertjes met aardbeien picnick onder het zonnescherm want we zijn net op tijd klaar als het keihard gaat regelen.

Lekker poffertjes en aardbeien en de regen roffelt op het zonnescherm

Na de picknick ging iedereen weer in de eigen kleren om blij de deur uit te gaan met een kleine goodiebag. De meesten vielen al snel in slaap in de auto na afloop hoorden we. Ook van plezier maken word je behoorlijk moe.

Het resultaat van deze middag zien je onze site, social media en in de winkels en jullie hebben nu een beetje een idee van hoe het is gegaan.

 

 

Leave a Reply